بهترین و سریع‌ترین روش های از بین بردن بوی کفش

داشتن کفش‌های بدبو می‌تواند باعث ایجاد موقعیت‌های شرم‌آور و همچنین آزاردهنده شود و خواه ناخواه منجر به دوری از موقعیت‌های اجتماعی شود. خوشبختانه، می‌توانید یاد بگیرید که بوی کفش را بدون بیرون انداختن و خرید یک جفت جدید از بین ببرید. در بیشتر موارد، بوی بد کفش به دلیل مشکلات پا، عرق کردن یا باکتری است. در این مقاله، به بررسی روش‌هایی که می‌توان به صورت سریع برای از بین بردن بوی کفش زنانه از آن استفاده کرد، می‌پردازیم.

علت بوی نامطبوع کفش

قبل از اینکه بتوانید بوی نامطبوع کفش را درمان کنید، باید بدانید که چه چیزی باعث آن شده است. هر پا تقریباً 125 هزار غده عرق دارد، در واقع بیشترین تراکم غدد روی کف پا و کف دست است. بنابراین، کاملاً طبیعی است که پاها نسبتاً سریع عرق کنند. وقتی پاها عرق می‌کنند، پوست شروع به خیس شدن می‌کند و موجب ایجاد بستر مناسب برای رشد باکتری‌ها می‌شود. علاوه بر این، اگر جوراب و کفشی بپوشید که تهویه کمتری دارد، بوی نامطبوع پا بدتر می‌شود. در ادامه به توضیح بهترین و سریع‌ترین روش های از بین بردن بوی کفش می‌پردازیم.

1. شستن کفش ها در ماشین لباسشویی

ساده‌ترین راه برای از بین بردن بوی کفش شستن کفش ها در ماشین لباسشویی است. برای شستن کفش ها از چرخه آب سرد و ملایم بدون چرخش یا تنظیم آهسته ماشین لباسشویی استفاده کنید. حتماً کفی و بند کفش ها را جدا کنید و آنها را در یک کیسه توری در بسته قرار دهید.

بیشتر بخوانید: راه‌کارهای موثر برای مراقبت از کفش چرم

شستن کفش‌ها در ماشین لباسشویی

2. استفاده از اسپری ضد بو

اسپری‌های ضد بو می‌توانند در از بین بردن بوی کفش به طور فوری مؤثر باشند. این اسپری‌ها حاوی موادی مانند آنتی‌باکتریال، آروماتیک و جذب‌کننده بو هستند.

3. استفاده از جذب کننده بو

پودرهای جذب کننده بوی نامطبوع نیز یک راه سریع برای از بین بردن بوی کفش ها هستند. این پودرها قادرند بوی نامطبوع را جذب کرده و تا حدی محدود و کنترل کنند. کافی است پودر را درون کفش بپاشید و چند دقیقه صبر کنید تا بو جذب شود. می‌توان از موادی مانند تاکسید، زئولیت، بامبوچارک و کربن استفاده کرد.

4. استفاده از پنبه و الکل

اگر نیاز به روش سریع برای از بین بردن بوی کفش دارید، می‌توانید از پنبه و الکل استفاده کنید. پنبه را با الکل خیس کنید و داخل کفش قرار دهید. الکل باعث تبخیر رطوبت و نابودی باکتری‌ها می‌شود و بو را کاهش می‌دهد. از الکل در قسمت بیرونی کفش، به خصوص کفش‌های چرمی استفاده نکنید، زیرا می‌تواند به آنها آسیب برساند.

5. استفاده از روش‌های خشک‌کننده سریع

اگر زمان کافی برای کفش کامل تهویه باشد، می‌توان از روش‌های خشک‌کننده سریع مانند خشک‌کننده اسپری یا دستگاه‌های خشک‌کننده استفاده کرد. این روش‌ها به سرعت از کفش برداشته و بوی نامطبوع را کاهش می‌دهند.

خنک کننده های سریع کفش

6. استفاده از عطرهای خنک کننده

استفاده از عطرهای خنک کننده نیز می‌تواند بوی کفش را سریعاً تا حدی مخفی کند. این عطرها معمولاً حاوی مواد خنک کننده و خشک کننده هستند که باعث تهویه بهتر و از بین بردن بوی کفش می‌شوند.

7. استفاده از ضد باکتری‌ها

باکتری‌ها موجب بوی نامطبوع در کفش می‌شوند. می‌توانید از مواد یا پودرهای ضدعفونی استفاده کنید تا آنها را از بین ببرید. این محصولات معمولاً شامل موادی مانند تریکلوسان، کلرید بنزالکونیم و اتانول هستند.

8. استفاده از جوش شیرین

جوش شیرین می‌تواند به از بین بردن بوی کفش شما کمک کند. برای استفاده از این روش، بعد از پوشیدن کفش‌هایتان مقداری جوش شیرین داخل آنها بپاشید و بگذارید یک شب بماند. فقط باید به یاد داشته باشید که صبح‌ها جوش شیرین را از کفش‌هایتان خارج کنید تا ذرات سفید به جوراب و پاهایتان نچسبند.

استفاده از جوش شیرین

9. استفاده از چای کیسه‌ای سیاه

چای کیسه‌ای سیاه همچنین می‌تواند به خلاص شدن از شر باکتری‌هایی که باعث بوی بد کفش شما می‌شوند کمک کند. این به خاطر تانن موجود در چای است که باکتری‌ها را از بین می‌برد. برای استفاده از این روش چای کیسه‌ای خود را چند دقیقه در آب جوش قرار دهید. آن را بردارید، اجازه دهید چای کیسه‌ای حدود پنج دقیقه خنک شود. سپس کیسه را حدود یک ساعت داخل کفش بگذارید.

10. انجماد کفش

هر چقدر هم که عجیب به نظر برسد، یخ زدن می‌تواند در از بین بردن بوی کفش ‌ها مؤثر باشد. ابتدا آنها را در کیسه‌‌هایی پلاستیکی قرار دهید تا از دمای شدید فریزر در امان باشند و در عین حال از مزایای آن بهره‌مند شوند. آنها را یک شب در فریزر بگذارید؛ باکتری‌ها نمی‌توانند سرما را تحمل کنند و می‌میرند. سپس کفش ها را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند.

11. استفاده از پوست پرتقال

خواص ضد باکتریایی پوست پرتقال همان چیزی است که به جلوگیری از رشد باکتری‌ها کمک می‌کند و در واقع باکتری‌ها را از بین می‌برد. همچنین بوی قوی پوست پرتقال با هر گونه بوی بد در کفش مقابله می‌کند. پوست دو پرتقال را جدا کنید و یک شب آن‌ها را در کفش‌های خود قرار دهید سپس صبح آنها را بیرون بیاورید.

12. استفاده از اسانس

تعدادی از اسانس‌ها مانند روغن درخت چای، میخک و اکالیپتوس می‌توانند بوی کفش را از بین ببرند. می‌توانید چند تکه کاغذ را آغشته به اسانس کنید و برای یک شب در کفش خود بگذارید.

13. استفاده از آب و سرکه

دو فنجان سرکه را با یک لیتر آب ترکیب کنید. کفش‌های کتانی خود را در محلول خیس کنید و سپس فوراً کفش‌های خود را یا در مکانی آفتابی یا با کمک سشوار خشک کنید. این امر از تشکیل باکتری‌های جدید جلوگیری می‌کند.

14. استفاده از پودر بچه

پودر بچه پاسخ دیگری برای از بین بردن بوی کفش است. توجه داشته باشید از پودر بچه‌ای که رایحه قوی دارد استفاده نکنید زیرا ممکن است بوی کفش را بدتر کند. فقط قبل از پوشیدن کفش، روی پاهایتان پودر بزنید. همچنین باید زمان بگذارید و گهگاهی به پاهایتان مقدار بیشتری اضافه کنید، به خصوص اگر شروع به تعریق می‌کنید.

استفاده از پودر بچه

نکاتی برای جلوگیری از بو گرفتن کفش

برای جلوگیری و کاهش بوی نامطبوع کفش، می‌توانید از نکات کلیدی زیر استفاده کنید:

  • نگهداری کفش‌ها در حالت تمیز و پاکیزه از اهمیت زیادی برخوردار است. پاکسازی منظم کفش‌ها از گرد و غبار، خاک و لکه‌ها می‌توانند به حفظ و کاهش نامطبوع کمک کند.
  • قرار دادن زیره‌های جذب‌کننده در داخل کفش‌ها می‌تواند از بوی نامطبوع جلوگیری کند. این زیره‌ها معمولاً از موادی مانند فوم فعال، کربن فعال و سایر مواد جذب کننده ساخته می‌شوند.
  • همیشه جوراب تمیز بپوشید و پاهای خود را مرتب بشویید تا بوی آن از بین برود.
  • استفاده از جوراب‌های نفوذپذیر می‌تواند مانع از بو گرفتن کفش شود. جوراب‌هایی که تراز تهویه خوبی داشته باشد، رطوبت را از پا جذب کرده و مانع از رشد باکتری‌ها و بوی نامطبوع می‌شوند.
  • استفاده از اسپری‌ها و محلول‌های ضد باکتری می‌تواند از رشد باکتری‌ها و میکروب‌ها در داخل کفش جلوگیری کند. این محصولات به طور مستقیم روی کفش‌ها پاشیده شده و باعث کاهش بوی نامطبوع می‌شوند.
  • همیشه باید قبل از پوشیدن کفش ها از خشک بودن آنها اطمینان حاصل کنید. استفاده از دستگاه‌های خشک کننده برای خشک کردن کفش ها می‌تواند از رشد باکتری و بوی نامطبوع جلوگیری کند. این دستگاه‌ها با استفاده از هوای گرم یا مواد جاذب کفش را خشک می‌کنند و باعث حفظ مجدد آنها می‌شوند.
  • قبل از پوشیدن کفش پاهای خود را بشویید و دو روز متوالی یک کفش را نپوشید تا بتواند نفس بکشد و خشک شود. استفاده مداوم از یک کفش می‌تواند باعث افزایش رشد باکتری‌ها و افزایش بوی بد کفش شود.
  • کفش‌هایی با پارچه تنفسی مانند پنبه، کنف یا چرم و کفی‌های سبک و با خاصیت ضد قارچی انتخاب کنید که عرق و بوی آن را کاهش دهند.

بیشتر بخوانید: ۷ روش تضمینی برای تمیز کردن کفش سفید

سخن پایانی

بوی نامطبوع کفش یکی از مشکلات متداولی است که ممکن است باعث ایجاد ناراحتی شود. عامل اصلی بوی نامطبوع کفش، باکتری‌هایی هستند که درون کفش شما رشد می‌کند. برای از بین بردن بوی کفش به صورت سریع، می‌توان از روش‌هایی مانند اسپری ضد بو، پودر جذب‌کننده بو، پنبه و الکل، روش‌های خشک‌کننده سریع و عطرهای خنک‌کننده استفاده کرد. این روش‌ها به شما کمک می‌کند تا بوی نامطبوع کفش‌های خود را به سرعت از بین ببرید و از راحتی بیشتر لذت ببرید.

 

استفاده از مطالب و تصاویر سایت پیگرد قانونی دارد و تمامی حقوق مادی و معنوی سایت مربوط به کادنزا می باشد

طراحی و توسعه توسط گیو

ورود / ثبت نام

رمز عبور را فراموش کرده ام

گفتگو را شروع کنید

پشتیبان آنلاین
سلام!
چطور می تونم کمک تون کنم؟