کیفها جدا از مزایای بیشمار و تاثیر زیبایی که بر روی استایل ما دارند میتوانند خطرناک هم باشند؛ به خصوص زمانی که بدون توجه به فشارهای وارده بر بدن هر چیز عجیب و غریبی را داخل آنها قرار میدهیم. ما حاضر نیستیم یک دمبل سنگین را کل روز این طرف و آن طرف ببریم، اما وزنی معادل با آن را در کیف خود حمل میکنیم. حقیقت این است که کیفهای سنگین وکولهپشتیهای غیر استاندارد به طور جدی سلامت ما را در معرض خطر قرار میدهند؛ اگر میخواهید بدانید عوارض استفاده از کیف سنگین و کوله پشتی غیر استاندارد چیست تا انتهای این مطلب از وبلاگ فروشگاه اینترنتی خرید کیف زنانه کادنزا همراه باشید.
برمبنای مطالب موجود در وبسایت abc.net.au پزشکان و متخصصان فیزیوتراپی بر این باور هستند که عوارض استفاده از کیف سنگین به صورت مستقیم بر روی ساختار آناتومیک بدن نمایان میشود. عمدهی خانمهایی که به فیزیوتراپی مراجعه میکنند در حالت استراحت دچار چرخش ستون فقرات هستند که در اکثر موارد به دلیل حمل کیفهای بسیار سنگین اتفاق میافتد.
در این حالت موقعیت شانهها و قفسه سینه منحرف به یک طرف و یکی از دستها هم در مقایسه با دیگری پایینتر است و این اثر معمولاً با رسیدن به اواخر دههی ۲۰ زندگی خود را نشان میدهد. در حقیقت زمانی که بدن در طی سالها بار ثابتی را به شیوهای یکسان حمل میکند دچار وضعیتی به نام اسکولیوز (انحراف ستون فقرات) میشود که دردهای شدید در گردن و کمر را به دنبال دارد.
گاهی اوقات وضعیت چنان بحرانی است که حتی با حمل کردن کیف بر روی شانه فرد دچار سردرد میشود و به ماهها یا حتی سالها جلسات درمانی فیزیوتراپی نیاز دارد تا اثرات موجود برطرف شود. در مجموع عوارض استفاده از کیف سنگین به شرح زیر است:
یکی از مهمترین عوارض استفاده از کیف سنگین خشکی یا گرفتگی ماهیچههای گردن و شانهها است که اگر به آن بیتوجهی و همچنان کیفهای دوشی و یک طرفه سنگین را جابهجا کنید میتواند منجر به کاهش انحنای گردن، آرتروز و مشکلات متعدد دیگر شود.
در صورت تمایل برای آشنایی با عوارض کفش پاشنه بلند، مطلب آن را در بلاگ کادنزا مطالعه کنید.
زمانی که به حمل کردن کیف سنگین عادت میکنید، شانهی شما به مرور زمان تغییر فرم میدهد و افتاده میشود؛ بنابراین اگر میخواهید دچار این وضعیت نشوید و شانههایی صاف و زیبا داشته باشید از قرار دادن وسایل غیرضروری در کیفهای خود پرهیز کنید.
جهت مشاهده انواع مدلها برای خرید کوله پشتی دخترانه، از این صفحه در کادنزا بازدید نمایید.
بروز سردرد و سرگیجه از مهمترین و جدیترین عوارض استفاده از کیف سنگین به شمار میرود. اما چطور این اتفاق میافتد؟ جابهجایی مداوم کیفهای سنگین با انقباض ماهیچههای شانه در طولانی مدت منجر به بروز آسیبهای جدی در این ناحیه و گردن و در نهایت سردرد میشود.
حمل کیف سنگین در یک سمت از بدن منجر به احساس سنگینی و تمایل شدن به همان طرف میشود. این تغییر و چرخش مشکلات فراوانی اعم از لنگ زدن را برای شما ایجاد میکند که در آخر تغییر در مدل راه رفتن را به دنبال دارد.
مطلب دانستنی های جالب در مورد کفش را از ما بخوانید.
افراد بیتحرک با جابهجایی کیفهای سنگین برای طولانی مدت استرس و فشار زیادی را به بدن خود وارد میکند. در کنار این استرس و فشار عضلات ستون فقرات تلاش میکنند تا وزن وارده را خنثی کنند و نتیجهی این کار وارد شدن فشار بیشتر به بخش پایینی کمر و بروز درد در آن است.
حال که با عوارض استفاده از کیف سنگین آشنا شدیم، ببینیم که چطور میتوانیم این محصولات دوستداشتنی و کاربردی را به شیوهی درست و مناسب حمل و از بروز آسیبهای گوناگون در بدن خود جلوگیری کنیم:
با توزیع مناسب وزن بین شانهها از بروز هرگونه ناهماهنگی و انحراف و بیماریهای جدی در آنها جلوگیری میکنید. بهترین راهکار موجود برای این کار استفاده از یک کولهی استاندارد به جای کیفهای دستی است که صرفاً بر روی یکی از شانههای شما قرار میگیرند.
مطلب اصول و ایده های ست کردن اکسسوری با لباس را از ما بخوانید.
وزن کیف شما هیچوقت نباید از ده درصد وزن بدنتان بیشتر شود؛ بنابراین اگر ۶۰ کیلوگرم وزن دارید نباید کیفی با وزن بیشتر از ۶ کیلوگرم را حمل کنید. برای این کار کافی است نگاهی به درون کیف بیندازید و کلیهی وسایل غیرضروری را که به آنها نیازی ندارید از کیف خارج کنید.
تفاوتی ندارد که وزن کیف شما چقدر است، اگر عضلات مرکزی بدن خود را تقویت کنید قادر هستید صاف بایستید و از عوارض استفاده از کیف سنگین و بروز مشکلات گوناگون و نابرابری در بخشهای مختلف بدن هم جلوگیری کنید. با توجه به این موضوع از اضافه کردن حرکات متمرکز بر هسته بدن نظیر پلانک، دراز نشست و تمرینهای تقویت فیلههای کمر به برنامهی تمرینی خود غافل نشوید.
کوله پشتی انتخاب اول بیشتر افراد برای حمل وسایل مدرسه، کار و دانشگاه است و فضای کافی برای سازماندهی وسایل مورد نیاز در اختیار ما قرار میدهد؛ اما همین محصول کاربردی اگر غیر استاندارد باشد، آسیبهای جدی و شدید به بدن وارد میکند که در ادامه بررسی شدهاند:
یکی از جدیترین عوارض استفاده از کوله پشتی سنگین و غیراستاندارد خم شدن بدن به سمت جلو است که فشارهای جدی به کمر وارد میکند. در نتیجهی این فشار به مرور زمان عضلات پشت و مرکزی بدن تضعیف میشوند و درد در قسمتهای مختلف خود را نشان میدهد.
همانطور که ملاحظه کردید در زمان استفاده از کوله غیر استاندارد و سنگین بدن به صورت ناخودآگاه به سمت جلو خم میشود و این خم شدن میتواند منجر به آسیب ستون فقرات شود و روند تخریب آنها را سرعت بیشتری ببخشد. نتیجهی نهایی این وضعیت کار کشیدن بیش از اندازه از عضلات و افزایش خطر آسیبدیدگی در آنها است.
بیشتر بخوانید: کفش مناسب شلوار راسته زنانه چیست؟
کافی است یکبار جلوی آینه از کولهی سنگین استفاده کنید تا متوجه تغییر حالت بدن خود شوید. تغییر در فرم بدن بر اثر استفاده از کولهی غیر استاندارد و سنگین در کودکان شدیدتر از بزرگسالان است و میتواند با کشیدن بدن کودک به سمت عقب لگن او را به جلو یا پشت خم کند و در نهایت فشردگی غیرطبیعی ستون فقرات و کاهش تعادل او را به همراه داشته باشد.
علاوه بر خرید کوله پشتی استاندارد، استفادهی درست و صحیح از آن هم حائز اهمیت است؛ برای این منظور باید به نکات زیر توجه کنید:
در این مطلب با عوارض استفاده از کیف سنگین و کوله پشتی غیر استاندارد آشنا شدیم. همانطور که ملاحظه کردید حمل کیفها و کولههای سنگین در طولانی مدت میتواند مشکلات جدی برای سلامت ستون فقرات و عضلات میانی بدن ایجاد کند؛ بنابراین در قدم اول به سراغ محصولات استاندارد و باکیفیت بروید و در نهایت از پر کردن آنها با وسایل غیر ضروری هم اجتناب کنید.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید کیف پول زنانه
حمل کیفهای سنگین با تغییر در فرم بدن، احتمال از دست رفتن تعادل و افتادن را در موقعیتهای مختلف افزایش میدهند.
وزن کیف دستی شما نباید از ده درصد وزن بدنتان تجاوز کند.
حمل کولهپشتیهای سنگین با خم کردن افراد به سمت جلو منجر به درد در شانه، گردن و کمر میشود.
بله؛ جابهجایی کوله پشتیهایی که از ۱۵ درصد وزن بدن سنگینتر هستند منجر به کشیدگی عضلات گردن، بالا رفتن شانهها و در دراز مدت تغییر فرم بدن میشود.
سندرم کوله پشتی به بیماریهای جسمی مختلف که در اثر استفاده از کوله پشتیهای سنگین و غیر استاندارد بروز میکند، اشاره دارد.
شماره موبایل یا پست الکترونیکی خود را وارد کنید
با ورود و یا ثبت نام در کادنزا شما شرایط و قوانین استفاده از سرویس های سایت کادنزا و قوانین حریم خصوصی آن را می پذیرم
رمز عبور را فراموش کرده ام